U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ons bestuur bestaat uit:

 Lenneke Pleij voorzitter

Dit is mijn tweede termijn als voorzitter van Stembent. Omdat ik me betrokken voel bij het koor ben ik in het bestuur gegaan en nam al snel de taak van vooritter op me. Samen met een goed en gemotiveerd bestuur is de taak van voorzitter niet erg ingewikkeld.

Stembent is een gezellig koor en voor mij zijn de repetitie-avonden heel waardevol door de vriendschappen die hier zijn ontstaan en de warme belangstelling van de leden onderling.  En zingen is echt heel erg goed tegen vermoeidheid, hoofdpijn, stress of een grumpy stemming. Van alle koorleden woon ik het dichtst bij De Harmonie, ik kom dus ook vaak als laatste aan!

Overdag werk ik als sociaal verpleegkundige bij de GGD van Amsterdam en begeleid ik hoog risico kwestbare jonge zwangeren en jonge moeders met hun kinderen. Een heel intensieve baan, voor mij is Stembent een welkome uitlaatklep.

 

 

 

 Christiaan Veen, secretaris

 

 Jacqueline Bakker, penningmeester/ledenadministratie

 

Astrid Jonk muziekcommissie/algemeen 

Ik ben sinds 2014 bestuurslid, afdeling Muziekcommissie. In het dagelijks leven werk ik als medisch office manager. Mijn hobby's zijn o.a. lezen en wandelen, maar bovenal muziek en zingen. Het was dan ook geen toeval toen ik ruim acht jaar geleden door een van mijn vriendinnen werd meegevraagd om een repetitieavond bij te wonen. Al snel besloot ik lid te worden van Stembent en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad!

Ik luister graag naar allerlei soorten muziek, van klassiek tot hardrock, maar als ik dan toch wat favoriete artiesten mag noemen, dan zijn dat E.L.O, Paolo Nutini, Ed Sheeran en James Bay. Een van mijn favoriete nummers uit ons Stembent-repertoire is 'Another love' van Tom Odell: zó mooi, je zou het eens moeten horen.... kom dus gauw langs!

 

 

 

 

Jolien Geursen, bladmuziek, algemeen

Carla Steijn, algemeen

Jose Zuidhof algemeen 

Hallo mogelijk nieuw Stembentlid. Ik ben 58 jaar en inmiddels al weer een jaar of negen koorlid. Ik zing bij de sopranen en sinds twee jaar ben ik ook een van de algemeen bestuursleden.

Reden waarom ik lid ben geworden was dat ik het heerlijk vond om te zingen. Daarnaast had ik wat vaste onspanningsmomenten nodig in de week en wat is er dan beter dan zingen? Stembent geeft mij in een druk werkend leven een moment voor mijzelf. Heerlijk! Naast gezamenlijk muzikaal bezig zijn is het ook fijn om na het repeteren een glaasje wijn te drinken in De Harmonie en gezellig na te praten. 

Een paar steekwoorden die Stembent karakteriseren: 'no-nonsense', 'lekker zingen', 'mooie arrangementen', 'actuele popnummers', 'deelname aan koordagen' en 'bovenal gezelligheid!'

Ik hoop je snel te zien op een van onze repetitie-avonden!

 

 

 

 

 

 

 

 

Elk seizoen beginnen we met een Begindag, een dag voor een uitje, een uitstapje naar een andere muzieksoort, tot aan Afrikaans trommelen toe. ...