U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stembent treedt elk jaar naar buiten. Korenfestivals, muziekdagen, een middag in een verzorgingshuis. In de eigen gemeente Edam-Volendam, maar ook elders.   

Helaas is daar door het coronavirus voorlopig geen gelegenheid voor. Daarom toch een korte terugblik. Vrijdag 13 december 2019 zongen we een kerstrepertoire in verzorgingshuis ''De Meermin'', Paulus Pieterstraat 1, Edam. En dinsdag 17 december brachten we traditiegetrouw een Kerstconcert in de open lucht,  voor de deur van De Harmonie, Voorhaven, Edam. Samen met mannenkoor Excelsior. 

31 oktober van dat jaar bestond Stembent 30 jaar en een groots feest was in opbouw. Dat stellen we uit tot betere tijden.  

  

Stembent met een Kerstconcert voor de deur van de Harmonie in Edam. Zelfs de piano werd naar buiten gesleept. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms treden we spontaan op, zie foto hiernaast.  Op weg naar het korenfestival in Paradiso kwamen we (een paar jaar geleden) in het Amsterdamse Centraal Station die vleugel tegen. En wat doe je dan als koor...

 

 

 

 

Stembent deed eind juni 2019 mee aan het Korenfestival in Medemblik. We zongen zo goed dat onze dirigent Roland Bosma werd verkozen tot de beste dirigent van de dag. Laat nou het jaar daarvoor op hetzelfde festival onze pianist Danny Molenaar worden verkozen tot de beste begeleider.